توضیحات کامل :

مبانی نظری و پیشینه تحقیق اختلال خوردن ( فصل دوم) در 30 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

ویژگی های فایل

- 30 صفحه فارسی شامل مبانی نظری، پیشینه تحقیق و منابع (داخلی و خارجی)

- در قالب فایل ورد قابل ویرایش با استاندارد آکادمیک

- منبع نویسی شده به شیوه APA

- منابع بخش مبانی از 2011 به قبل و بخش پیشینه از 2010 به قبل

- شامل 21 صفحه متن و 9 صفحه منابع استفاده شده و مفید

 

فهرست مطالب

تاریخچه اختلالات خوردن
تعریف و طبقه بندی اختلالات خوردن
بی اشتهایی عصبی
ویژگی های شخصیتی و روانشناختی
همه گیرشناسی بی اشتهایی عصبی
سبب شناسی بی اشتهایی عصبی
عوامل زیست شناختی
عوامل فرهنگی و اجتماعی
عوامل روان شناختی و روان پویشی
پراشتهایی عصبی
همه گیر شناسی پر اشتهایی عصبی
ویژگی های شخصیتی و روان شناختی
عوامل زیست شناختی
عوامل فرهنگی و اجتماعی
عوامل روان شناختی
پیشینه پژوهش
منابع

 

بخشی از متن

تعاریف و مبانی

گرچه مسأله ی کاهش ارادی وزن و پیامدهای مربوط به آن به قرون وسطی بر می گردد، اما نخستین توصیف بالینی بر مبنای نشانه های اجتناب از غذا، لاغری مفرط، قطع قاعدگی و فزون کنشی، در سال 1694  توسط یک پزشک انگلیسی به نام مورتن  ارائه شد. مورتن ضمن آنکه این اختلال را دارای مبنای عصب شناسی می دانست، اما تاثیر عوامل روان شناختی در پدیدآیی آن را نیز پذیرفته بود (کوپر ، 1994، به نقل از دادستان، 1385).

پیشینه تحقیقات

علی پور، معظمی گودرزی، زارع نژاد و ظاهری (2009) نیز در تحقیقی تحت عنوان تحلیل رابطه ی نگرش ها به خوردن و تصویر بدن در دانشجویان دختر نشان دادند كه همبستگی مثبت معنی داری بین نگرش های تغذیه ای و ناخشنودی از تصویر بدن وجود دارد. بنابراین، دانشجویانی كه در كل از شكل بدنی خود ناراضی هستند، در معرض ریسك بیشتری برای یك اختلال خوردن قرار دارند.